Welke mailadressen worden gebruikt?

Om een overzicht te houden van het gebruik van de email via de website zijn op de domeinnaam swingingwoodnotes.nl enkele mailadressen in gebruik genomen welke hieronder staan vermeld.

Hierbij wordt ook vermeld hoe de verwerking van die email verloopt, ter informatie.

secretariaat@swingingwoodnotes.nl

Dit is het mailadres dat publiekelijk via de website bekend wordt gemaakt en waar enkele links in webpagina’s op die website ook naar vermelden.

De email hiervan wordt ontvangen door de secretaris van Swinging Woodnotes, Miets Hoge. Een kopie verschijnt ook bij de webmaster zolang de mail niet is opgehaald.

        info@swingingwoodnotes.nl

Via het contactformulier van de website wordt email naar dit adres verzonden. (Het mailadres wordt voor gebruikers van de website niet zichtbaar gemaakt)
Vanaf de mailserver van Swinging Woodnotes wordt de email vervolgens doorgestuurd naar de emailadressen van : Jolijn Rietbergen en Trudy Seldenrijk. Een kopie gaat tevens naar de webmaster.

        redactie@swingingwoodnotes.nl

Op gekozen plaatsen in de website kan dit adres worden gebruikt voor email verzending. (Ook hier geldt dat het mailadres niet wordt zichtbaar gemaakt voor gebruikers van de website)
Onder andere is dit mailadres in gebruik bij de “Better Emails” welke zijn gedefinieerd. Doordat een email vanuit Buddypress met deze plugin wordt verzonden komt de email terecht bij de mailserver van Swinging Woodnotes in een fraai HTML format.
Vanaf die mailserver van Swinging Woodnotes wordt de email vervolgens doorgestuurd naar de emailadressen van : Jolijn Rietbergen en Trudy Seldenrijk. Een kopie gaat tevens naar de webmaster.