Hoe log ik in op de website?

Uit het feit dat je deze vraag (en het antwoord daarop) kan lezen, blijkt dat je al bent ingelogd. Dat wil zeggen dat de computer waarop je deze website bekijkt, de juiste gegevens van een van de leden van Swinging Woodnotes heeft herkend en je om die reden ook toelaat tot deze pagina. Het inloggen gebeurt met behulp van 2 gegevens;

  • jouw gebruikersnaam
  • jouw wachtwoord

Op alle (publieke) paginas van de website vind je een rechterkolom met daarin de mogelijkheid om deze gegevens in te vullen onder de de noemer: “SW Leden Login“. login00   Dit is een voorbeeld van dat inlogmenu…   Na het invullen van uw gegevens heb je, voordat je op “Inloggen” klikt, ook nog de mogelijkheid om een vinkje te plaatsen bij de opmerking: “Ingelogd blijven“. Indien je deze vink plaatst, zal deze computer je altijd blijven herkennen als het koorlid waarvan je nu de gegevens heeft ingevuld. Dus ook als een ander persoon deze computer gebruikt, kan die persoon meteen de gegevens bekijken van de ingelogde koorleden, zonder eerst in te hoeven loggen.

LET OP: Plaats deze vink dan ook alleen als je overtuigd bent dat een ander persoon jouw vertrouwen niet zal misbruiken.

    Indien je nog niet zou zijn ingelogd en op een andere wijze de website opent, kan je de volgende inlogpagina aantreffen. Dit kan bijvoorbeeld als je rechtstreeks de volgende adressering in jouw webbrowser zou intypen of op deze link klikt: swingingwoodnotes.nl/wp-login.php login01   Voorbeeld van deze inlogpagina…. Ook als je hier jouw zelfde inloggegevens opgeeft ben je ingelogd en kan je naar de website als zijnde een ingelogd lid van Swinging Woodnotes.