Ik ben mijn inlog gegevens kwijt, wat nu?

Je weet je gebruikersnaam niet meer, of je weet je wachtwoord niet? Of je weet zelfs geen van beiden meer te vinden….Wat nu? In al deze gevallen kun je gebruik maken van het inlog menu. In de rechterkolom van de publieke pagina’s van de website staat onder de noemer: “Leden Login” een tweetal vakjes voor gebruikersnaam en wachtwoord. Daaronder staat nog een extra link: “Wachtwoord kwijt?“. Indien je daarop klikt word je naar een speciale pagina geleid die meerdere mogelijkheden biedt. login02 Dit is een voorbeeld van die pagina…. Allereerst dien je een gebruikersnaam OF je emailadres op te geven. (daarbij gaan we ervan uit dat je altijd een van deze twee zult weten te vinden….) Indien je je gebruikersnaam kwijt bent vul je het emailadres in zoals dat op deze website bekend is en gebruikt wordt (mogelijk gebruik je zelf meerdere adressen maar je dient hier het adres in te vullen zoals dat op deze website bekend is)

Vul ook de 4 leestekens in die op het plaatje te zien zijn. Dit is een manier (met een AntiSpam-code…) om te voorkomen dat er misbruik van de website wordt gemaakt. Als je het plaatje niet goed kan herkennen, kan je altijd op het kleine “re-cycle”-teken klikken om een nieuw plaatje te zien welke mogelijk beter herkenbaar is.

Naar dat emailadres zal dan een NIEUW wachtwoord worden gestuurd.
Ook als je je gebruikersnaam invult zal een NIEUW wachtwoord worden verstuurd naar het emailadres zoals dat hoort bij die gebruikersnaam op deze website. Vul ook de zichtbare cijfers en letters in van de “anti-spam” voordat je op de knop “Nieuw wachtwoord aanmaken” klikt. Deze code is bedoeld om te voorkomen dat vervelende mensen misbruik maken van deze website.