Wat kan ik op de website bekijken?

Dit is een algemene uitleg over deze website. Hierin wordt uitgelegd welke onderdelen op de webpagina zijn te onderscheiden en welke functies deze onderdelen hebben. De kop van ieder pagina bestaat uit een plaatje, een website titel en een menu, het Hoofd Menu wel te verstaan. kop01   Hiernaast is dat deel zichtbaar. Het Hoofd Menu bestaat uit: – Home. Hierop klikken betekent dat je naar de beginpagina van de website terug gaat. – Agenda. Door op het woord Agenda te klikken wordt de pagina met de omschrijving van de agenda zichtbaar. Hier kan je ook meteen zien dat er dan een Sub Menu open kan vallen. Voor Agenda zijn de sub menu onderdelen:

  • Optredens. Een lijst met geplande optredens.
  • Info etc. Een lijst met geplande en gepasseerde activiteiten anders dan optredens.

SW. Swinging Woodnotes. Een algemene uiteenzetting over het koor, de doelstellingen, het repertoire de repetities, de achtergrond van Barbershop zingen etc. De Sub Menu onderdelen hier zijn:

  • De Dirigente. Een introductie en korte geschiedenis van de dirigente van de Swinging Woodnotes.
  • Wat is Barbershop. Een uitleg over dit begrip.

Mediatheek. Alle openbare publicaties, fotos en filmmateriaal zoals dat over de Swinging Woodnotes openbaar kan worden gemaakt. De Sub Menu onderdelen worden gevormd door:

  • Repertoire. De benoeming van het repertoire.
  • Kerst Repertoire. Eenzelfde opsomming van het repertoire dat voor Kerst wordt gebruikt.
  • Pers. Berichten welke in landelijke of regionale persberichten zijn verschenen of ernaar verstuurd zijn.
  • Muziek. De muziek horend bij het eerder genoemde repertoire.

Foto Album. De openbare fotos van optredens en andere activiteiten van het koor. – Gastenboek. De mogelijkheid voor website bezoekers om een reactie achter te laten. Naar aanleiding van optredens of activiteiten. – Contact. Een pagina waarop een bericht, vraag of opmerking verstuurd kan worden aan het koor. Deze mails worden verzonden naar secretariaat@swingingwoodnotes.nl