Gastenboek

Hier kunnen alle webbezoekers hun zegje kwijt. Als het al niet op de contactpagina gebeurd is, kunt u hier alsnog een eigen melding of reactie opgeven.
Onder zie je dan in chronologische volgorde een lijst ontstaan met de opgegeven reacties…

14 opmerkingen over “Gastenboek”

 1. Ik heb erg genoten van het optreden in Arnhem 14-6. Alleen had ik gedacht dat jullie als organiserend koor zelf meer op het podium zou staan zodat we van jullie repertoire meer konden genieten.
  Een volgende keer een andere verdeling?
  Maar alles bij elkaar een heerlijke avond vol geluid en beweging. Genieten dus.

 2. Hey lieve dames!! Ik heb genoten van jullie optreden gisteravond, jullie zijn echt enorm gegroeid, natuurlijk mede door jullie top-dirigente Wil Saenen! Jullie hadden alleen een veel te kort optreden, dat had echt langer mogen duren! Jullie zijn boven alles mijn Favorite Chorus! Tevens was het ook fantastisch om The New Harvest Singers, Ladies & Gentlemen, Brothers of Harmony en Old School te zien, echt constant kippenvel! geweldig, jullie zijn TOP! Liefs van jullie oud-koorlid Joany! Ga zo door, meiden!

 3. Beste dames,

  Afgelopen zondag ( 19 januari ) heben jullie als koor jullie bijdrage geleverd aan onze Memorial. Een Memorial waarbij nabestaanden samenkomen waar wij in 2013 de uitvaart voor mochten verzorgen. Jullie hebben dat fantastisch gedaan. De liederen die jullie hebben uitgekozen en die wij ook van tevoren geluisterd hebben, klopten met de sfeer die deze middag uit moest stralen. Liederen die binnen komen bij mensen maar die mensen ook weer moed geven om verder te gaan. Dit was ook duidelijk te merken aan de reacties van diegenen die deze middag aanwezig waren. De afstemming was perfect en een dirigente die het helemaal snapt. Weinig woorden nodig om aan te voelen hoe wij dit zagen. Onze kracht als Monuta is om ten dienste te staan van onze families.iedere keer weer boven verwachting onze dienstverlening neerzetten. Jullie hebben dit zeker ook gedaan. Onze hartelijke dank nogmaals.

  Wilco Leukenhaus
  manager uitvaartzorg Apeldoorn

 4. In november 2013 heb ik bij jullie een repetitieavond bijgewoond. Zelf lid van een barbershopkoor in Portugal, was het stimulerend om de gezellige en enthousiaste sfeer in zo’n groot koor te ervaren en te merken hoe blij en gedreven wij barbershoppers zijn onder de bezielende leiding van een dirigent met humor! Heb de fotoos bekeken van het optreden in de Eper kerk: mooie kleding / kleuren / accessoires. Ik zal jullie agenda in de gaten houden en hoop nog eens langs te komen als ik in NL ben. Veel plezier met swingingSINGING!

 5. Dames, ik heb jullie gezien en gehoord bij jullie optreden in de Isala. Ik vond jullie geweldig! fijn om bij zo’n enthousiast koor te kunnen en mogen horen.
  Maar soms, soms bewegen jullie wel erg als elastiek, zou iets minder kunnen wat mij betreft, maar wie ben ik…..!?
  Hartelijke groet uit Zwolle,
  Annelies

 6. Wij waren gisteravond bij jullie optreden in de Isala-kliniek.
  We hebben ademloos geluisterd!
  Wij, mijn kinderen en ik, waren het er unaniem over eens dat jullie een geweldig koor zijn;
  Ten eerste: Jullie kwamen met een groot aantal koorleden, dat maakte meteen indruk.
  Ten tweede jullie zagen er prachtig uit. Prachtige kleding, op elkaar afgestemd.
  Ten derde: Jullie optreden is verzorgd, van opkomst tot en met einde van optreden.
  Ten 4e : jullie zingen alle liederen uit het hoofd en weten de volgorde van liederen.
  Ten vijfde, maar zeker niet onbelangrijk. het klonk fantastisch, ik heb zelfs mensen zien huilen van ontroering (bij laatste nummer Silent night)!.
  Bedankt!

 7. Ronduit een prachtige avond….
  De Grote kerk in Epe, gevuld met enthousiaste luisteraars naar zoveel moois.
  Prachtige muziek van Regina Ederveen op de harp, een klinkende uitvoering van Theater Ensemble Foon. Maar bovenal een zeer mooie uitvoering van Swinging Woodnotes aan begin en einde van de avond. Barbershop zoals het bedoeld is…

 8. Wat een prachtige avond op vrijdag de 13e!
  Ik ben achterover gaan zitten en gaan luisteren. Zo nu en dan kippenvel!
  Ook de optredens van Foon en de harpiste Regina waren betoverend.
  Jullie mogen trots zijn op jullie koor en jullie zelf!

 9. Beste dames,
  zaterdag 28 september jl. ben ik samen met een collega begonnen aan een lange reis van 4 uur naar Goes. wij hadden ons op deze lange reis voorbereid. Echter werden wij zeer aangenaamd verrast bij het volstromen van onze coupé met dames in prachtig rose en wit gekleed.
  wij dachten nog is er een huishoudsbeurs in Utrecht of een Margrietbeurs in A’dam.
  niets van dat alles was waar. wij zaten temidden van een heus “barbershop koor” dat op weg was naar Den Bosch. wij hebben oprecht genoten van jullie aanwezigheid, gezelligheid en repertoire! zoals beloofd zal ik met enkele mensen in Meppel praten of belangstelling te wekken voor jullie repertoire. ik heb ook twee korte filmpjes gemaakt van jullie optreden in de trein: en het liep op rolletjes!
  nogmaals bedankt hiervoor.
  met vriendelijke groet, Jim

  ps.: ik weet niet zo goed hoe ik die twee filmpjes op jullie site kan plaatsen.

  1. Aan de heer Jim Chun,

   U heeft een leuke reactie op de website van Swinging Woodnotes achter gelaten, naar aanleiding van uw trein-ervaring van afgelopen zaterdag. Zojuist heb ik als moderator deze reactie ook toegelaten.

   Als website beheerder voor deze dames, het barbershopkoor, wil ik me graag opwerpen om uw film-bijdrage ook op die website te kunnen plaatsen voor de leden.

   Als de bestanden niet overdreven groot zijn kunt u ze per ommegaande aan dit mailadres inzenden als bijlage. Mocht het door de grootte een probleem zijn, dan zal ik u een tijdelijke link naar een gedeelde map toesturen, waar u vervolgens de bestanden ook in kunt plaatsen.

   met vriendelijke groeten,
   namens Swinging Woodnotes,
   Ben van Wetten

 10. Wil en Jolijn,

  Na hard werken, mag het resultaat er dan ook zijn! De site ziet er prachtig uit.
  Ik hoop dat er veel reacties komen.

 11. Wat een mooie website is het geworden.. Duidelijk en toegankelijk. En het plaatje, het embleem wat steeds terugkomt, de kunstzinnigheid ervan, vind ik geweldig! Bedankt dames voor het vele werk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.